"T'oferim temps, per a tu, on trobar un lloc íntim, poder compartir el procés de la maternitat, tal qual l'estiguis vivint. Sentiràs la força de formar part d'un grup d'iguals, de dones, de mares. Podràs tornar (al teu ritme) al cos a través de la pràctica de IOGA" Anna Arques Instructora de Ioga gestació i postpart. Formació Gestalt anna Arques Al projecte, jo aporto els meus coneixements com a instructora de Ioga, especialitzada amb la dona, l’embaràs i el postpart. També des de la Gestalt, acompanyo aqusts processos, realitzant diferents activitats regulars al centre.  En la part més personal, lligat a totes aquestes corrents que he anat estudiant i aprofunditn, ha estat posar-les en pràctica i vivint a fons l’experiència de la pròpia vida, quan tots s’han anat assentat i trobant la pròpia forma, de com viure una vida amb coherència amb el que sóc i el que desitjo.  Gràcies a totes les famílies que dipositiu amb mi la vostra confiança, és un plaer poder fer aquesta feina, i anar veient i consolidant la fe en els processos de creixment persona, perquè sí, amb voluntat, tot es pot transformar i reubicar, per viure com a ésser més complets, capaços i autèntics. què t'oferim? Espai Gestació i Ioga Espai per compartir amb altres dones que es troben en el procés gestació. Compartir el procés de la maternitat en tribu, tal com ho estiguis vivint. Places limitadesTrobades puntuals Ioga parelles embarassades Sessió mensual, taller en dissabte Espai per connectar en parella. Treballarem el part, un treball en equip. La fisiologia del part. I parlarem d'expectatives vs. confiança. Places limitades Espai Criança i Ioga nadóEspai per compartir la maternitat, soltar i continuar caminant. Escoltant, compartint, empatitzant i connectant. Places limitades Trobades puntuals demana més informació Por favor, activa JavaScript en tu navegador para completar este formulario.Nom i Cognoms *Correu electrònic *Comentari: *Enviar

"T'oferim temps, per a tu, on trobar un lloc íntim, poder compartir el procés de la maternitat, tal qual l'estiguis vivint. Sentiràs la força de formar part d'un grup d'iguals, de dones, de mares. Podràs tornar (al teu ritme) al cos a través de la pràctica de IOGA"
Anna Arques
Instructora de Ioga gestació i postpart. Formació Gestalt

anna Arques

Al projecte, jo aporto els meus coneixements com a instructora de Ioga, especialitzada amb la dona, l’embaràs i el postpart. També des de la Gestalt, acompanyo aqusts processos, realitzant diferents activitats regulars al centre. 

En la part més personal, lligat a totes aquestes corrents que he anat estudiant i aprofunditn, ha estat posar-les en pràctica i vivint a fons l’experiència de la pròpia vida, quan tots s’han anat assentat i trobant la pròpia forma, de com viure una vida amb coherència amb el que sóc i el que desitjo. 

Gràcies a totes les famílies que dipositiu amb mi la vostra confiança, és un plaer poder fer aquesta feina, i anar veient i consolidant la fe en els processos de creixment persona, perquè sí, amb voluntat, tot es pot transformar i reubicar, per viure com a ésser més complets, capaços i autèntics.

què t'oferim?

Espai Gestació i Ioga


Espai per compartir amb altres dones que es troben en el procés gestació. Compartir el procés de la maternitat en tribu, tal com ho estiguis vivint.
Places limitades
Trobades puntuals

Ioga parelles embarassades

Sessió mensual, taller en dissabte
Espai per connectar en parella. Treballarem el part, un treball en equip. La fisiologia del part. I parlarem d'expectatives vs. confiança.
Places limitades

Espai Criança i Ioga nadó


Espai per compartir la maternitat, soltar i continuar caminant. Escoltant, compartint, empatitzant i connectant.

Places limitades
Trobades puntuals

demana més informació