Ioga pre i post part

Acompanyament amb el ioga
(ioga pre i post part)

Hola i benvinguts al meu espai ! 


Sóc l’Anna Arques, em sento molt afortunada de formar part de l’equip de Psicomotricitat El Cau i molt agraïda a Bea que comptes amb mi, en el seu moment, per aportar el meu granet de sorra a un projecte tan bonic, amorós i amb una finalitat tan important i necessària com vetllar pel benestar de la infància i les famílies. 

Al projecte, jo aporto els meus coneixements com a instructora de Ioga, especialitzada amb la dona, l’embaràs i el postpart. També des de la Gestalt, acompanyo aqusts processos, realitzant diferents activitats regulars al centre. 

En la part més personal, lligat a totes aquestes corrents que he anat estudiant i aprofunditn, ha estat posar-les en pràctica i vivint a fons l’experiència de la pròpia vida, quan tots s’han anat assentat i trobant la pròpia forma, de com viure una vida amb coherència amb el que sóc i el que desitjo. 

Gràcies a totes les famílies que dipositiu amb mi la vostra confiança, és un plaer poder fer aquesta feina, i anar veient i consolidant la fe en els processos de creixment persona, perquè sí, amb voluntat, tot es pot transformar i reubicar, per viure com a ésser més complets, capaços i autèntics.

Sessions setmanals 

Horari: dimecres de 10h a 11,30h 

Necessitem: estoreta de ioga i coixí

Control de l’aforament

Aportació: 40€

Sessions setmanals 

Horari: dimarts de 10h a 11,30h

Necessitem: estoreta de ioga i coixí

Control de l’aforament

Aportació: 40€

Tallers mensuals: Ioga parelles embarassades

Treballem: 

– El part, treball en equip

– Fisiologia del part 

– Expectatives vs. confiança

– La comunicació

Viureu un moment de connexió profund en parella!

"Una experiència molt recomanable per viure en parella. Vam conèixer les pors de l'altre vers el part (pors que no exterioritzem), va ser molt enriquidor"
M.J
Alumna del grup de ioga, i participant dels tallers amb parella

Si vols més informació, no dubtes en escriure

T’esperem!